Bozyazı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://bozyazimtal.meb.k12.tr
Adres : DENİZCİLER MAH. HACI AHMET MERT CAD. BOZYAZI MESLEKI TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO: 77 BOZYAZI / MERSİN
VİZYON : Ulusal ve uluslar arası ortamlarda üyesi olmaktan gurur duyulan, vereceği eğitim ve öğretim, üreteceği bilgi ve teknoloji ile ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkmasına katkıda bulunacak lider bir orta öğretim kurumu olmaktır.
MİSYON : Yenilikçi, vatansever, dürüst ve çalışkan olmayı kendine ilke edinen; çağdaş teknoloji ve eğitim imkânlarını kullanarak bilgiye erişen, onu farklı açılardan değerlendiren, edindiği bilgiyi yaratıcılığı ile birleştirerek yeni bilgi ve proje üretip insanlığın yararına sunan bilim insanı adaylarını yüksek öğrenime ve topluma kazandırmaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:30 / 16:20
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 225 Km İl / 0 ilçe merkezi
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : “Bozyazı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından hazırlanıp 2020 çağrı döneminde Erasmus+ Programı kapsamında başvurusu yapılan 2020-1-TR01-KA102-084534